Meer resultaten voor vertalen

vertalen
 
16 Duitse woorden die niet te vertalen zijn.
16 Duitse woorden die niet te vertalen zijn. Door Martinique in Talen 3 minuten Laatst bijgewerkt: 04/25/2016. Een tijdje geleden ben ik naar het Duitstalige deel van Zwitserland verhuisd en sindsdien probeer ik Duits te leren, wat nogal een project is. De grammatica is natuurlijk, eh, een uitdaging en daarnaast zijn er behoorlijk wat Duitse woorden die gewoon geen echte Nederlandse vertaling hebben. Hoewel dat als een nadeel klinkt, is het eigenlijk wel fijn om in het Duits ineens een speciaal woord te hebben om een bepaalde ingewikkelde situatie of emotie uit te leggen. Als je ouders weg zijn en je het hele huis voor jezelf hebt. In het Nederlands zou je dit al snel alleen thuis noemen, maar sturmfrei tilt dat echt naar een hoger plan.
GRATIS VERTALINGEN VERTALEN VERTAAL FRANS DUITS NEDERLANDS ENGELS VERTALING.
Frans naar Nederlands vertalen. Nederlands naar Engels vertalen. Engels naar Nederlands vertalen. VERTALINGEN ONLINE VERTALEN GRATIS VERTALEN. Te vertalen woord geen meervoud.: Enkel de éérste 15 woorden die terug gevonden worden in de brontaal worden gebruikt! Deel van een woord. Geen vertaling gevonden, gelieve een woord in te geven. AUDENAERT ACCOUNTANCY BOEKHOUDKANTOOR. all-round accountants en boekhoudkantoor met een professioneel team gevestigd in Melle. BESPAAR ENERGIE: BEDRIJF OF KANTOOR. Bespaar op je energiefactuur! Ontdek tips om te besparen in je bedrijf op je energie zoals elektriciteit, gas, water. TOOLS EN ZOEKEN. Volg online welke bedrijven te koop staan of klaar staan om over te nemen. Faillisementen / Oprichtingen. Welke bedrijven gingen in België vorige maand failliet en welke bedrijven werden opgericht. Postcodes en Posttarieven. Zoek via NetOnline Belgische postcodes op en de tarieven voor briefwisseling. Bent u op zoek naar een vertaling?
Sociaal tolken en vertalen Agentschap Integratie en Inburgering.
De opname in het bestand van de dienst Sociaal Tolken en Vertalen is verbonden aan bepaalde criteria wat betreft opleiding, certificering en kwalificering. Via het Agentschap Integratie en Inburgering kan je een opleiding volgen tot gecertificeerd sociaal tolk of vertaler.
Vertalen simpel snel woorden vertalen doe je via deze tool!
Vertaal via onderstaande tool eenvoudig woorden in verschillende talen. Zo weet je snel hoe Nederlandse financiele begrippen in een andere taal genoemd worden. Belang van woorden vertalen. Het juist vertalen van woorden is zeer belangrijk, wanneer u niet de juiste woorden gebruikt in een andere taal.
Vertalen Vrije Universiteit Brussel.
ECTS credits zijn studiepunten. Één ECTS credit komt overeen met 25 tot 30 uren onderwijs, leer en evaluatieactiviteiten. Programma Master in het Vertalen Toelating tot de Master in het Vertalen na het volgen van een voorbereidingsprogramma Toelating tot de Master in het Vertalen na het volgen van een schakelprogramma.
Vertalen Vertaalbureau The Language Lab.
Het vertalen van teksten staat en valt met het vakmanschap van de vertaler erachter. Binnen de vertaalbranche onderscheidt ons vertaalbureau zich van haar concurrenten door te werken met de allerbeste vertalers. Waarom zou u uw teksten door The Language Lab laten vertalen?
Over vertalen en over Zurita Lisa Thunnissen Tijdschrift Terras.
Toen ik onlangs Zuritas gedichten nog eens las, met het vertaalproces, of liever gezegd, het proces dat ik doormaakte bij het vertalen van deze gedichten, in mijn hoofd, kwam het me voor alsof hij het misschien helemaal niet over Chili, maar over vertalen had.
bol.com Vertaalcomputer vertaal apparaat voice translator, vertalen in 40 talen Vakantie.
Voice Translator Met Camera En Touchscreen Vertaalcomputer vertaal apparaat, vertalen in 75 talen Vakantie vertaler geschikt voor ruim 200 landen. Vertaalcomputer vertaal apparaat voice translator Draadloze headset, vertalen in 35 talen Vakantie vertaler geschikt voor ruim 200 landen. Travis Touch Plus Vertaler, 2.4 inch, WiFi 4G, Draadloos Laden, Translator, Zwart.
Atlas, Sociaal Tolken en Vertalen Antwerpen.be.
Atlas, Sociaal Tolken en Vertalen. Atlas, Sociaal Tolken en Vertalen. Atlas, Sociaal Tolken en Vertalen biedt sociaal tolken en vertalen aan. Het doel van Sociaal Tolken en Vertalen is sociale en openbare hulp en dienstverlening toegankelijk maken voor wie nog onvoldoende Nederlands beheerst.
Google Tap to Translate laat je elke tekst in elke app vertalen.
Google rolt een handige nieuwe functie uit voor Google Translate. Je hoeft de app niet meer te openen om een tekst in een andere app te vertalen. Lees verder na de advertentie. Google Tap to Translate. Tap to Translate was eerder al aangekondigd, maar nu rolt Google de functie daadwerkelijk uit.
Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Voor in de klas. Nederlands Naar de Nederlandstalige site. English Visit flandersnews.be, the English news website of VRT News. Français Allez à Flandreinfo.be. Deutsch Zur deutschsprachigen Webseite. Meld je aan met je e-mailadres. Meld je aan met Facebook. Meld je aan met Google. Meld je aan met Apple. Nog geen VRT-profiel, registreer je hier! Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands. De Google Translate-applicatie die het mogelijk maakt om teksten te vertalen door er gewoon met je smartphone over te gaan, ondersteunt binnenkort ook het Nederlands. Dat heeft Google zelf bekendgemaakt. Momenteel kan er wel enkel van en naar het Engels worden vertaald. wo 29 jul 2015 2244.: Begin dit jaar startte Google Translate met een bijzondere nieuwe functie. Een stukje tekst kon vanaf dan eenvoudig weg en live worden vertaald door met de camera van je smartphone over een stukje tekst te gaan. Handig als je in het buitenland de wegwijzers wil begrijpen of als je op restaurant graag weet wat je gaat bestellen. Aanvankelijk kon de applicatie enkel overweg met het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees en Russisch.
vertalen in / naar / uit / van Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Vertalen in / naar / uit. Vertalen in / naar / uit. Vertaal je iets in het Nederlands of naar het Nederlands? Zowel vertalen in het Nederlands als vertalen naar het Nederlands is mogelijk. Het werkwoord vertalen kan met verschillende voorzetsels worden gecombineerd.

Contacteer ons